Deze pagina wordt beheerd door Mobes B.V, exclusief importeur van de Super73 in Nederland. Op deze pagina lees je over Super73 U.S zelf en over de Nederlandse importeur. 

Mocht je nou andere brandende vragen hebben of ergens niet uitkomen kijk dan op onze FAQ pagina of neem contact op met onze klantenservice.

Lithium Cycles Team Super73

Over
Super73

Verenigde Staten

Lithium Cycles is gevestigd in Orange County, Californie en ontwerpt, produceert en distribueert van hieruit met passie en plezier de Super73 E-bikes.

Lithium Cycles is een trots Amerikaans veteranenbedrijf. De originele Super73's zijn made in Amerika gecertificeerd. De Super73-SG-series zijn voor wereldwijde markten zoals Europa, Australie, Japan en Zuid-Afrika gecertificeerd als elektrische EPAC volgens EN 15194. In mei 2016 werd de Super73® elektrische motor gelanceerd, en groeide snel uit tot de populairste elektrische fiets op het internet.

Lithium Cycles is een team van fietsen en motorfietsen liefhebbers. Het doel was om een nieuw soort elektrische hybride voertuig te ontwerpen met geavanceerde technologie, geinspireerd door de rijke geschiedenis van de motorfietscultuur.

Bij Super73, Inc. Is het de missie om de beste elektrische fietsen te bouwen. Het streven is ook om een uitstekende klantenservice te bieden met een persoonlijk tintje. De gemeenschap van Super73 rijders groeit snel en we hopen dat je snel lid wordt van de #supersquad.

- Super73.com

Mobes Super 73 ebikes

Over
Mobes

Nederland

Mobes is een bedrijf dat is ontstaan door een samenwerking van drie individuen met een passie voor het veranderen van de huidige Nederlandse mobiliteitsmarkt. Een team van innovators en ondernemers met ondertussen al meer dan 10 jaar ervaring in de tweewielerbranche.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, vanuit hier bedienen wij lokale retailers en dealers in heel Nederland. Onze productfocus ligt voornamelijk op de moderne, uitstootvrije mobiliteitsoplossingen van buitenlandse fabrikanten over de hele wereld.

Het jaar 2018 is het jaar geweest dat Mobes is gelanceerd. In dit jaar heeft Mobes zich ten doel gesteld de nieuwste mobiliteitsproducten naar de Nederlandse markt te brengen en de mobiliteit te verbeteren van men die op zoek is naar innovatieve transportmiddelen.

De mobiliteitsector is in de loop der jaren positief veranderd. Vandaag de dag zijn we er trots op dat we de beste producten op de markt kunnen brengen. Als importeur van verschillende collecties, bevorderen en behouden wij een hechte relatie met onze dealers en partners. Aan deze genoemden verstrekken wij continu de juiste informatie, marges, trainingen en leveringsondersteuning voor een goede, hechte en kwalitatieve relatie. We waarderen uw partnerschap met Mobes en garanderen ons vermogen om de best mogelijke deals voor producten, uitzonderlijke service en tevredenheid op alle niveaus aan te kunnen bieden.